Ai intrebari?
0726301295 0729051053 0722385237
bg19.jpg

Cumparare online

 Daca unul sau mai multe dintre produse de pe site se potriveste cu specificatiile produsului pe care il cautati, exista doua modalitati de a-l comanda :
1. Prin intermediul cosului de cumparaturi din site:
In momentul in care ai gasit produsul care te intereseaza, da click pe poza pentru a intra in pagina de detalii a produsului respectiv. 

Apasati butonul : ADAUGA IN COS.
Cosul de cumparaturi : Dupa ce ai adaugat un produs, va aparea cosul tau de cumparaturi care contine produsele care le-ai adaugat si detaliile comenzii. In cosul de cumparaturi ai posibilitatea de a revizui lista cumparaturilor si de a sterge din produsele adaugate.
Daca doresti sa continui cumparaturile apasa butonul : CONTINUA CUMPARATURILE. 
Pentru finalizarea comanzii apasa butonul: FINALIZEAZA  COMANDA.
Pentru a putea trimite comanda este necesar sa completezi datele tale personale in formular, in cazul in care adresa la care doresti sa iti fie livrata comanda este diferita de adresa din buletin te rog sa introduci si o adresa de livrare.
Dupa ce ai adaugat toate datele personale valide, ai specificat modul de livrare si ai revizuit detaliile comenzii, poti efectua comanda apasand butonul : TRIMITE COMANDA.
In cazul in care doresti sa renuntati la comanda apasa butonul : ANULEAZA
Dupa efectuarea comenzii vei fii contactat telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare. Un email de confirmare v-a fost trimis automat pe adresa de email de pe care s-a facut comanda.
2. Telefonic:
Apeland numarul de telefon 0726.301295;0729.051053;0722.385237
De luni pana vineri intre orele 10-18.

 

Confirmarea telefonica a comenzii 
Inainte de a fii expediat coletul vei fi contactat telefonic pentru a confirma comanda si modul de livrare ales.
Confirmarea telefonica a comenzii se face in aceeasi zi daca comanda a fost facuta pana la ora 15,00 si in ziua urmatoare daca a fost facuta dupa ora 15,00.
Sambata si duminica nu se confirma telefonic si nu se livreaza comenzi.
Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi comanda o poti face in momentul in care esti contactat telefonic pentru confirmarea ei.