Ai intrebari?
0726301295 0729051053 0722385237
bg19.jpg

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

 Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.maratonic.ro Vizitarea sau folosirea(cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni și condiții.Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita în continuare utilizator) confirma că a citit și acceptat  acești termeni și condiții in totalitate.În cazul în care nu acceptați  termenii și condițiile prezentate,vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

www.maratonic.ro este un site proprietate a firmei Maratonic S.R.L., persoană juridică română înființată legal în anul 2010 cu următoarele date de identificare:J24/175/2010, CUI RO 26626700.Maratonic S.R.L. îsi rezervă dreptul de a schimba, modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime termenii și condițiile.Cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni și Condiții" din site.

Confidențialitatea

Maratonic S.R.L.poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare,contract etc.).Aceste informatii pot include, printre altele,numele,adresa,numere de telefon, informatii despre modul în care folositi serviciile si produsele noastre.

1.Informatiile despre dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializarii serviciilor și produselor de pe site-ul www.maratonic.ro  ,cum ar fi: a)procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră; b)oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;c) soluționarea cererilor,întrebărilor sau reclamațiilor făcute de catre dumneavoastră; d) contactarea dumneavoastră(prin poștă, email,fax,mesaje text sau telefon) în legatură cu oferte de produse și servicii ale www.maratonic.ro sau în legătura cu produse si servicii care credem că ar putea fi de interes în cazul unor promoții,oferte speciale etc.(în afară de cazul în care ați facut o cerere privind această activitate)

2.Distribuirea informațiilor despre dumneavoastră.Maratonic S.R.L nu va distribui nici o informație despre dumneavostră către o terță persoană decât dacă acest lucru este cerut de lege.

Drepturi de autor

Tot conținutul site-ului www.maratonic.ro este proprietatea Maratonic S.R,L,aceasta incluzînd texte, imagini,simboluri,elemente grafice și alte date.Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la drepturile de autor și de legile privind proprietatea intelectuală.

Licență de acces pe site

Maratonic S.R.L. îți ofera o licența limitată pentru a accesa în interes personal site-ul www.maratonic.ro dar interzice transferarea de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care Maratonic S.R.L. își declară acordul scris privitor la cele de mai sus.Site-ul www.maratonic.ro și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii,duplicarii,copierii, vanzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al Maratonic S.R.L.Maratonic S.R.L. poate interzice în orice moment accesul pe site al oricarei persoane fără obligația de a motiva această decizie.

Descrierea produselor

www.maratonic.ro folosește descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele a produselor pe care le veți achiziționa.

Prețurile

Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului și este compus din prețul produsului în sine însumat cu costul expediției.În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma prețul real.În cazul în care utilizatorul nu a putut fi contactat sau renunță la aciziționarea produsului cu noul preț , www.maratonic.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma achitată în avans atunci când este cazul.www.maratonic.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările care au loc cu privire la produsele comercializate.

Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente.Maratonic S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentară la cumpărarea produsului.Pe site-ul www.maratonic.ro nu exista alte taxe decât cele care le regasiți în factura eliberată pentru achiziția de pe site-ul nostru.