INFORMAȚII PRIVIND PRODUSUL "BATON PROTEIC WINI CRISPY-WHEY"
Batonul proteic Peeroton WINI Crispy-WHEY este un baton proteic făcut manual. Poate fi consumat și în viața de zi cu zi, în special la birou sau la școală. Acesta va deveni probabil clasicul printre gustările proteice. Batonul proteic crocant WINI Crispy WHEY se încadrează în fiecare buzunar și, datorită procesului său special de coacere, își păstrează consistența atât la temperaturi calde, cât și la temperaturi scăzute - deci rămâne comestibilă în toate situațiile. Un nou tip de prelucrare în fabricaţie a inclus în baton nişte spaţii aerate, facilitând mestecarea și pregătind-o încă din gură pentru o digestie optimă.
Proteina din zer este de departe cea mai frecventă pulbere proteică folosită de sportivii de forță și competiție. Zerul este considerată o proteină completă, ceea ce înseamnă că conține toți cei 9 aminoacizi esențiali. Utilizarea sa pe scară largă este susținută de studii care demonstrează un profil puternic de aminoacizi și o digestie și absorbție rapidă și ușoară de către organism. Beneficiile proteinei din zer și superioritatea acesteia - în comparație cu alte forme de proteine - cu mici efecte secundare, o fac una dintre cele mai populare suplimente nutritive. Pentru persoane și sportivi sănătoși, activi, zerul este de asemenea bun pentru performanță, precum și capacitatea de a construi și menține o masa musculară optimă.
Consumul de proteine din zer după exercițiu ajută la creșterea sintezei proteice și a absorbției de glucoză pentru sinteza glicogenului muscular. Glicogenul este un depozit de energie musculară. Proteina din zer oferă beneficii musculare prin furnizarea de depozite adecvate de glicogen pentru a obține rezultate şi mai bune iar mușchii nu obosesc la fel de rapid. Proteina încetinește și procesul digestiv, ceea ce duce la creșterea sațietății. Combinarea carbohidraților cu proteinele crește sentimentul de sațietate.
Acest lucru poate preveni aportul excesiv de calorii și vă poate ajuta să pierdeți în greutate pe termen lung. Proteina din zer a fost mai eficientă decât cazeina în termeni de sațietate la persoanele supraponderale. Dacă doriți să pierdeți în greutate, zerul este o modalitate excelentă de a crește aportul de proteine, păstrând caloriile scăzute datorită conținutului său redus de grăsimi și carbohidrați. Beneficiile proteinei din zer includ creșterea masei musculare, prevenirea pierderii musculare, performanță îmbunătățită și creșterea sațietii, ceea ce este util pentru pierderea în greutate. Aportul adecvat de proteine poate preveni sarcopenia.
Sarcopenia se referă la pierderea crescândă a masei musculare și a forței musculare odată cu înaintarea în vârstă și restricțiile funcționale asociate ale persoanelor în vârstă.
"WHEY" este cuvântul englezesc pentru "zer", lichidul din care se obține proteina. Zerul este un subprodus ce apare în producția de diverse produse lactate ( brânză, cașcaval ) un lichid gălbui care rămâne atunci când laptele se incheagă. Și această proteină din zer este baza pentru noul baton de proteic WINI-Crispy-WHEY. Proteina din zer este una dintre componentele principale ale laptelui, acest produs secundar natural constituie aproximativ 20% din proteina din laptele de vacă. Cu toate acestea, conține puțin lactoză, ceea ce îl face ușor digerabil și este potrivit și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză
„Aportul de susținere proteic din alimentație nu se mai limitează doar la cazul antrenamentului sportivilor din sălile de forță, ci are recomandări într-o varietate de domenii diferite, de ex. îmbătrânirea sănătoasă și sportul de anduranță ”, subliniază omul de știință în domeniul sportului și nutriției, Manfred Lamprecht, în manualul pentru nutriția sportivă a Societății austriece pentru nutriție sportivă.
Cei inițiați în domeniu știu deja că exercițiile de creștere musculară sunt cea mai eficientă modalitate de a vă regla greutatea. Cei cu mai mulți mușchi consumă mai multe calorii în fiecare zi. Prin urmare, sporturile care necesită forță și susținerea construirii mușchilor sunt deosebit de eficiente pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate. Antrenamentul de forță vă ajută să pierdeți grăsimea corporală ca nicio altă formă de antrenament. Dacă există o „pastilă pentru arderea grăsimilor”, aceasta este antrenamentul cu greutăți. Iar noul baton de proteic WINI-Crispy-WHEY de la Peeroton susține acest antrenament.
Ambalare: cutie cu 18 batoane de 50g fiecare
Consumul recomandat:
După antrenamentul de forță, mănâncă 1 - 2 batoane, în funcție de durată și intensitate, și mănâncă un baton Wini după un antrenament intens de anduranță.
Ideal, de asemenea, ca gustare proteică pentru între mese ! Beți întotdeauna suficient lichid (200 - 400 ml).
Ideal pentru acasă, la birou și din mers, WINI alternativa crocantă la shake-urile proteice
Ingrediente:
Făină de ovăz, îndulcitori: maltitol, margarină (rapiță, apă, emulgator E 471), fulgi de soia de cacao (9%) (proteină de soia izolată, pudră de cacao, amidon de tapioca), sirop de sfeclă de zahăr, cazeinați (din lapte) (7%), umectanți: glicerină, zahăr , Proteine din zer (din lapte) (4%), biscuite sfărâmat (făină de grâu cu adaos de calciu, fier, niacină, tiamină), făină de grâu integral, ulei de palmier, zahăr, sirop de zahăr inversat parțial, agent de creștere: praf de copt, acid malic, hidrogenat carbonat de amoniu, difosfat de disodiu, glucoză fruct sirop, sare, emulgator: ester acid tartric de mono și digliceridă de acizi grași, extract de lapte uscat degresat de malț orz), aromă naturală
Informații nutriționale:
Baton cu proteine din zer crocant WINI pentru 100 g / 50 g
Energie 1.655kJ / 395 kcal / 828 kJ / 198 kcal
Grasimi 14 g / 6,9 g
din care acizi grași saturați 5,0 g / 2,5 g
Carbohidrati 49 g / 24 g
din care zahăr 14 g / 7,2 g
Fibră dietetică 2,6 g / 1,3 g
Proteine 20 g / 10 g
Sare 0,57 g / 0,29 g
Vă rugăm să rețineți: numai lista ingredientelor și valorile nutriționale de pe ambalajele respective ale produsului este legal valabilă.