ENERGIZARE

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Dezvoltați-vă corpul și mintea pe deplin
Performanța este o parte centrală a vieții noastre de astăzi. Nu numai în sportul de performață ci și în viața de zi cu zi, suntem provocați să folosim la maxim performanța noastră fizică și / sau mentală. Produsele de energizare Peeroton ( sunt marcate cu dungi portocalii ) ajută organismul în mod optim cu carbohidrați, minerale, oligoelemente și vitamine de înaltă calitate. Acest lucru înseamnă că toată lumea își poate accesa potențialul zilnic, fie că sunt sportivi de top, lucrători pe ture, șoferi, manageri sau studenți.

Peeroton oferă combustibilul ideal pentru corp și minte. Începând cu furnizarea de energie ultra rapidă prin geluri, energie care poate fi furnizată în 2-5 minute ( numai înainte sau în timpul efortului fizic, nu preventiv, întotdeauna cu apă ), băuturile ISO ACTIVE SPORT ( super pentru bicicliști, triatleți, alergători ) și ISOTONIC ULTRA ( pentru consolidarea sistemului imunitar și combustibil de cea mai înaltă calitate pentru cerințe extreme ), care asigură energia în 30 de minute, până la batoanele energizante Powerpack și Energy, care permit furnizarea energiei după o oră de la mâncare. Pentru cei care doresc să aibă în paralel un mix de energie și concentrare / vigilență, există batonul energizant cu cofeină Peeroton Ultrapower, cu un gust unic de fructe / iaurt.

Mai simplu spus, Peeroton oferă totul, de la combustibili lichizi la carbohidrați solizi („cărămizi”) de înaltă calitate, nutriție sportivă cu un sistem într-o gamă coordonată.

De asemenea, unice sunt capsulele PEP II, care susțin puternic forța mentală prin accelerarea metabolismului creierului și sprijinirea concentrării în sport și în viața de zi cu zi. Pentru ca ziua să înceapă mai ușor !

Dacă nu aveți apă cu dvs., ceea ce nu ar trebuie să se întâmple, dar se poate întâmpla, există Liquid Booster, care datorită consistenței sale poate fi consumat direct fără apă și este livrează energie disponibilă imediat.

Aditivul CARBO plus cu carbohidrați este destinat celor care doresc să își dozeze singuri amestecurile de carbohidrați de înaltă calitate. Poate fi combinate ideal cu băutura minerală cu vitamine MVD, care este disponibilă în peste 11 arome diferite. Așa că fiecare își poate amesteca propriul cocktail.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!