HIDRATARE

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

A bea sănătos protejează și întărește.
Lichidele nu sunt doar pentru a stinge setea. Un consum echilibrat al apei este o condiție necesară pentru performanțele fizice și mentale. Lipsa apei poate duce la pierderea concentrării în viața de zi cu zi și la o scădere bruscă a performanței în sport. În combinație cu un aport adecvat de apă, produsele imun active Peeroton își pot arăta întregul potențial - de la întărirea sistemului imunitar, reglarea echilibrului electrolitic până la creșterea concentrației, indiferent dacă sunt consumate în timpul sportului sau în viața de zi cu zi.

Și pentru ca băutura să rămână mereu variată, Peeroton are peste 10 arome răcoritoare de băuturi cu vitamine minerale MVD hipotonice, pulberi instant pentru băuturi cu un conținut scăzut de calorii, o băutura hipotonică cu toți electroliții importanți, cu arome de sezon atât vara cât și iarna.

Pentru profesioniștii foarte speciali, puteți amesteca pulberile între ele și creați-vă propria băutură. Și dacă cineva are nevoie de și mai multe calorii, din moment ce este activ mai mult de o oră, MVD poate fi suplimentat cu energie suplimentară cu CARBO + Plus.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!