DESCRIERE PRODUS
Cantitate: 600g
Hi-End Endurance Professional este băutura perfectă pentru competiție și antrenament pentru sportivi de înaltă performanță, competitivi, ambițioși și amatori. Băutura înlocuiește batoanele și gelurile în timpul exercițiilor și asigură o absorbție rapidă dovedită științific de carbohidrați și apă datorită raportului special de amestecare a glucozei și fructozei.
Pierderea de lichid este minimizată de conținutul ridicat de sare. Utilizarea carbohidraților cu lanț lung asigură în special un pasaj gastric optim și cea mai bună toleranță gastrică. Hi-End Endurance Professional a fost amestecat cu peptide stabile de glutamină, aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) și prebiotice. Glutamina favorizează regenerarea în timpul și după efort, aminoacizii cu lanț ramificat contracarează defecțiunea musculară și oboseala și, de asemenea, provoacă o regenerare mai rapidă. Nu a fost folosit niciun colorant artificial la Hi-End Endurance Professional.
Recomandare de consum
Pentru sesiunile de antrenament intensiv: 80g pe 1 litru sau 60g pe 0,75 litri de apă.
Antrenament rezistență de bază ( base training ): 20g-40g pe oră la 0,75-1 litru de apă. 1 lingură de măsurare corespunde 20g.
Se consumă înainte și în timpul efortului.
INFORMAȚII PRIVIND PRODUSUL „HI- END ENDURANCE ENERGY DRINK PROFESSIONAL 600G "CHRISTOPH STRASSER”
„Oricine stăpânește extremul, stăpânește și normalul.” Motto-ul lui Christoph Strasser.
Băutura energizantă profesională Hi-End Endurance este băutura perfectă pentru competiție și antrenament pentru sportivi de înaltă performanță, competiționali ambițioși și amatori. Băutura înlocuiește barele și gelurile în timpul exercițiilor și asigură o absorbție rapidă dovedită științific de carbohidrați și apă, datorită amestecului optim de glucoză și fructoză.
Băutura energetică profesională Hi-Endurance este amestecată cu peptide stabile de glutamină, aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) și un prebiotic. Băutură energizantă de cea mai înaltă clasă.
Fiind unul dintre aminoacizii neesențiali, glutamina este produsă chiar de organism. L-glutamina se găsește și în alimente. Cu toate acestea, ambele moduri nu sunt întotdeauna suficiente pentru a menține nivelul glutaminei la nivelul necesar. Exercițiile fizice exhaustive, stresul, infecțiile și alte condiții speciale de viață consumă adesea mai mult din acest aminoacid decât poate fi completat.
Inulina promovează flora intestinală sănătoasă. Spectrum of Science raportează că bacteriile intestinale sănătoase preferă să proceseze moleculele de fructoză ca sursă de energie. Bacteriile bifidus bune se răspândesc și astfel înlocuiesc germenii patogeni din intestin.
Ce este BCAA ?
Proteinele sunt formate din aminoacizi. Acestea sunt împărțite în diferite grupuri pe baza structurii lor chimice. Aminoacizii proteinogeni leucina, izoleucina și valina au un lanț lateral ramificat, motiv pentru care sunt grupați împreună ca aminoacizi cu lanț ramificat. Abrevierea în limba engleză BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat) este cea utilizata pretutindeni. BCAA se numără printre aminoacizii esențiali pe care corpul tău nu îi poate produce singuri și, prin urmare, trebuie să-i ia prin alimente.
Unde sunt BCAA în organism?
Aminoacizii cu lanț ramificat sunt cei mai frecvenți în mușchii scheletici. Acolo ei se găsesc în principal ca parte a proteinelor musculare. În proteinele animale, BCAA se găsesc într-un raport de 2: 1: 1 (leucină: izoleucină: valină). Concentrația de BCAA în plasma sanguină este, de asemenea, destul de mare în comparație cu alți aminoacizi (cu excepția glutaminei). Deoarece pot traversa bariera hematoencefalică cu ajutorul unui sistem de transport, aminoacizii cu lanț ramificat pot fi găsiți și în creier.
Cum intră BCAA în mușchi?
BCAA sunt absorbite în intestin prin mucoasa intestinală. Aceștia ajung la țesutul țintă sub formă de aminoacizi liberi prin sânge fără a fi defalcați sau transformați în ficat ca alți aminoacizi. Aproximativ 70 la sută din creșterea aminoacizilor liberi din plasma sanguină după masă se datorează BCAA. Odată ajuns în țesuturile țintă, aceștia își asumă funcții metabolice importante.
Hidrolizatele de proteine din grâu conțin o proporție foarte mare de glutamină și sunt utilizate doar ca sursă suplimentară de proteine.
Christoph Strasser - ultraciclist austriac
Christoph Strasser este de șase ori câștigător (2011, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019) și deținător al recordului (2013) al Race Across America. În 2002 a participat la prima sa cursă de ciclism de 24 de ore. În 2005, la vârsta de 22 de ani, a fost cel mai tânăr participant la „Cursa peste Alpi” .În 2007, a stabilit un nou record austriac în cursele de ciclism de 24 de ore, cu 950 de kilometri. La 25 de ani, a devenit cel mai tânăr campion ultra-mondial.
Ingrediente:
Maltodextrină, fructoză, glucoză / dextroză, pudră de fructe de piersici, aromă, acid citric acidifiant, clorură de sodiu, oligo- și polizaharide, citrat de potasiu, hidrolizat de proteine din grâu, L-glutamină, L-leucină, carbonat de magneziu, L-valină, L- izoleucină
Informații nutriționale:
HI-END Endurance Professional 600g piersică per 100g produs / pe porție = 2x 40g% / DZR **
Energie 1.543,3 kJ / 363,1 kca / 1.234,6 kJ / 290,5 kcal
Grăsimi 0,05 g / 0,04 g
din care saturați 0,03 g / 0,02 g
Carbohidrați 86,4 g / 67,5 g
din care zahăr 49,7 g / 39,8 g
Albus de ou 1,3 g /1,0 g
Sare 2,1 g / 1,7 g
Clorură 1.272,8 mg / 1.018,2 mg / 127,3%
Inulină 943,9 mg / 755,1 mg
Sodiu 826,8 mg / 661,4 mg
Citrat 435,3 mg / 348,2 mg
L-glutamină 420 mg / 336 mg
L-leucina 290 mg / 232 mg
L-izoleucină 100 mg / 80 mg
L-valină 100 mg / 80 mg
Vă rugăm să rețineți: numai lista ingredientelor și valorile nutriționale de pe ambalajul produsului respectiv din comerț este valabilă din punct de vedere legal.